Pay It Forward Nederland, payitforward

Uit dank besluiten Bottlecaps swingend het Delftse Pay it Forward festival.

Namiddag 29 april 2018, Sint Agathaplein, Delft.

The Bottlecaps zijn lang weggeweest. Studie, leven en werk kwamen allemaal in de weg. Toch jeukten de handen van Jens Luiten, Dorus van Winden en Connor Boshuijer om de instrumenten weer op te pakken. Toen ze gevraagd werden voor het ‘Pay it Forward’ festival, had de perfecte kans zich aangedaan. “Het is een prachtige manier om iets terug te geven aan de mensen die ons altijd hebben gesteund. Zonder de kroegen, zaaltjes en mensen in Delft hadden wij nooit kunnen spelen. Dus bij deze onze damkbetuiging in de vorm van een gratis optreden” volgens Boshuijer. Op 29 april zullen zij een akoestische cover set doen met de beste hits van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en nog veel meer. De muziek van het verleden vertaald door de jonge muzikanten van nu.

Voor meer informatie over de BottleCaps neemt u contact op met Connor Boshuijer, connorboshuijer@gmail.com, +31 6 29 60 65 69

Voor meer informatie over het Delftse Festival neemt u contact op via 06 2908 7808 (Tina), 06 1894 1142 (Andjanie), pay.it.forward.delft@gmail.com

Kom jij de wereld een beetje mooier kleuren?

Iets kleins doen voor iemand anders zonder daar iets voor terug te verwachten met alleen positieve bedoelingen? Dat is toch prachtig! 

Het Pay it Forward festival vind ik een zeer sympathiek initiatief, waar ik dan ook graag mijn bijdrage aan lever. 

“Creativiteit en dingen maken, dat is voor mij een essentieel onderdeel van mijn dagelijks leven. Graag bied ik mensen de kans om in een mini workshop hun eigen creativiteit te laten stromen.” 

Workshop tegeltje beschilderen - Koepoortbrug 

Dat kan letterlijk in het Brugwachtershuisje van Stichting Stunt op 29 april. Marieke Rolloos heet je van harte welkom en bied je een mini workshop aan. Je kunt tussen 13 en 16 uur aanschuiven in het knusse huisje om je eigen tegel te beschilderen. 

Schrijf er een mooie wens op voor je buurvrouw die het moeilijk heeft of verzin je eigen leus. Wie maak jij blij met dit persoonlijke cadeau? 

Let op, er kunnen maximaal 6 personen tegelijk deelnemen, de workshop duurt ongeveer een half uur. 

Geschikt voor volwassenen en voor kinderen.
Voor meer informatie over het Delftse Festival neemt u contact op via: 06 1128 0672 (Andjanie), pay.it.forward.delft@gmail.com

In gesprek over geluk met Jan Steven van Dijk - Pay it Festival Delft


Dit jaar staat Geluk als thema centraal. Onder leiding van schrijver en columnist Marcel de Jong gaan fractievoorzitster Michelle Corten (STIP) en stadsfilosoof Hubertus Bahorie in gesprek met Jan Steven van Dijk, Neerlands eerste en enige WETHOUDER VAN GELUK. Na een korte TED-like talk gaan we in gesprek. Ook de aanwezigen krijgen gelegenheid om vragen te stellen en mee te denken. Aan bod komen vragen als:

  1. Wat is geluk?
  2. Welke factoren beïnvloeden geluk?
  3. Hoort geluk wel op de politieke agenda?
  4. Willen we in Delft ook een wethouder van geluk?

Tijdens het gesprek zijn er buiten activiteiten voor kinderen!